Situata interesante

Situata interesante

Fëmijët janë krijesa unike. Duke qenë shumë i ri për të kuptuar botën në terma “të rritura”, ata e shohin atë më ndryshe dhe përpiqen të japin shpjegimet e tyre për gjërat e zakonshme.

Kjo është arsyeja pse shpesh është e vështirë të kuptohet se çfarë lëvizje do të bëjnë. Por, prindërit përpiqen të bëjmë më të mirën edhe pse nganjëherë nuk mund të rezistojnë të marrim fotografi dhe të qeshin me veprimet e tyre dukshëm “logjike”.

Fëmijët me pikëpamjet e tyre vetjake dhe mënyrat inovative janë të aftë për të zgjidhur detyrat e përditshme.

Më poshtë shihni disa shembuj të shkëlqyer, që tregojnë se çfarë logjike kanë fëmijët./21Media

Fëmijët janë në gjendje të shohin bukurinë në gjërat më të zakonshme

Ai është i mërzitur që dorezat e tij përputhen me xhaketën e tij

Ai u tha se nuk mund të dilte jashtë

Ajo donte të shkonte në kopshtin zoologjik e veshur si banane, për të parë majmunët

Ai mund të jetë Albert Einsteini i dytë

“Vajza ime 6-vjeçare është e mrekullueshme në shumë punë.”

“Ne i thamë atij se mund të kërkonte këshilla të trajnimit të qenve në YouTube”

“Djali im po përpiqet të prekë ylberin”