Ja disa fotografi

Ja disa fotografi

Kur zgjidhni ndonjë vend për ta vizituar ju shkriheni nga fotografitë e mrekullueshme të këtyre vendeve, që qarkullojnë në internet apo edhe në udhërrëfyes. Dhe fatkeqësisht, ju ndodhë që kur arrini në destinacionin e duhur, nuk duket fare ashtu siç e keni paramenduar.

Si dëshmi, ua sjellim disa fotografi që i ka përzgjedhur Bright Side./21Media

1. Santorini, Greqi

2. Kulla Eiffel, Paris

3. Burj Khalifa, Emiratet e Bashkuara Arabe

4. Las Vegas, Nevada

5. Pamukkale, Turqi

6. Amsterdam

7. Big Ben, London