Kur e krahasoni të kaluarën me të tashmen e shihni se sa shumë gjëra kanë ndryshuar. Nuk i referohemi vetëm aspekteve specifike, por edhe mjedisit dhe botës ku jetoni.

Që nga vendet që nuk ekzistojnë më e deri te vendet më të dashura, gjërat duken krejtësisht ndryshe nga e kaluara./21Media

1. Parku Sabir në Baku, Azerbajxhan

2.Koloseumi në Romë

3.Seul, Korea

4.Porta e Brandenburgut në Berlin, Gjermani

5.Ponte Vecchio në Firencë, Itali

6.Kulla e Ajfelit, Paris

7.Muri kinez

8. Times Square, New York