Shumë gjëra mund të ndryshojnë edhe brenda një viti e lëre më me kalimin e shumë viteve. Shumica nga të famshmit që ju do t’i shihni tani arritën majat e suksesit kur ishin të ri. Ju mbase i kujtoni fytyrat e tyre shumë mirë dhe jeni mësuar me ta kur ishin të ri, por ata kanë ndryshuar shumë, gjatë 20 viteve./21Media

1. Nicole Richie

2. Ashley Tisdale

3. Ashlee Simpson

4. Kim Kardashian

5. Kelly Clarkson

6. Mischa Barton

7. Vanessa Hudgens

8. Demi Lovato

9. Nicki Minaj

10. Céline Dion

11. Jennifer Lopez

12. Selena Gomez