Gjëra interesante, të cilat ndoshta s'i keni ditur

Gjëra interesante, të cilat ndoshta s’i keni ditur

Trupi i njeriut është një nga gjërat më të mahnitshme dhe misterioze. Megjithëse bota e mjekësisë ka shkuar vërtet shumë larg, ka ende disa veçanti që trupat tanë mund të na befasojnë.

Pothuajse në çdo pjesë të trupit ka disa gjëra që na mahnisin e nganjëherë.

Më poshtë ju sjellim disa foto, të marra nga Bright Side, të cilat tregojnë tipare të pazakonta të trupit./21Media

Trupi i njeriut pas një goditje rrufeje

“Bie në gjumë në banjë.”

Një zemër fantazmë e pastruar nga të gjitha qelizat

Tani e dimë se ku rrinë dhëmbët para se të dalin

“Një reporter i vogël krahasoi duart me një lojtar të NBA”

Mbase të gjithë janë përpiqur ta bëjnë këtë!

Ky çiklist ka marrë pjesë në Tour de France

“Ooo”

Dhimbja e dhëmbit dhe dhimbja e kokës janë të lidhura me njëra-tjetrën