Sipas statistikave, rreth 1.4 trilion fotografi dixhitale do të realizohen vetëm në vitin 2020. Dhe me atë sasi fotografish, nuk është çudi që disa prej tyre përfundojnë duke kapur një moment që mund të jetë sfidues për të kuptuar në shikim të parë.

Kështu sjellim një përmbledhje krejt të re fotografish që do të duhet t’i shikoni dy herë para se të kuptoni vërtet se çfarë po ndodh./21Media