Fotografitë që do të ndezin kureshtjen tuaj për të zbuluar se çfarë po ndodh!

1 min read

Bota jonë duket se nuk ka mungesë të imagjinatës – një mace që duket si një engjëll në qiell dhe një grua që duket si një reklamë 2D janë vetëm disa shembujt që ju bëjnë të thoni ‘çfarë?  dhe “uau!’.

Këto kuriozitete duket se janë kudo përreth nesh, por vetëm disa njerëz arrijnë që t’i vërejnë ato.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të publikuara nga Bright Side, të cilat janë mjaft interesante dhe mbase ju bëjnë që t’i shikoni nga dy herë./21Media

“Burri i ulur para meje në tren po përdor Twix si jastëk.”

20 fotografi që do të ndezin kureshtjen tuaj për të zbuluar se çfarë po ndodh atje

Kjo duhet të jetë mënyra  e lezetshme për të udhëtuar.

20 fotografi që do të ndezin kureshtjen tuaj për të zbuluar se çfarë po ndodh atje

“Këtu ka shumë gabime.”

20 Pics That Will Spark Your Curiosity to Find Out What’s Going on There

“Nëna ime doli një herë jashtë teatrit dhe unë nuk mund ta dalloja se cila ishte.”

20 Pics That Will Spark Your Curiosity to Find Out What’s Going on There

A mund ta merrni me mend pse ka kaq shumë shkallë?

20 Pics That Will Spark Your Curiosity to Find Out What’s Going on There

“Iu kërkova fëmijëve të mi të merrnin disa libra lart. Kjo është dera ime e dhomës së gjumit. ”

20 Pics That Will Spark Your Curiosity to Find Out What’s Going on There

Pasqyrimi i llambës në syzet e diellit.

20 fotografi që do të ndezin kureshtjen tuaj për të zbuluar se çfarë po ndodh atje

Ky akullore po ha … çfarë?

20 Pics That Will Spark Your Curiosity to Find Out What’s Going on There

“Unë pozova para një reklame të zbrazët të stacionit të autobusit. Përfundoi të dukej e vërtetë.”

20 fotografi që do të ndezin kureshtjen tuaj për të zbuluar se çfarë po ndodh atje