Ka njerëz që thjesht nuk e mendojnë rrezikun me të cilin mund të përballen me disa veprime të tyre.

Me zgjuarsinë dhe dëshirën që t’i realizojnë gjërat, janë në gjendje të sfidojë vetën në disa gjëra që për të tjerët mund të jenë të pamundura.

Më poshtë i gjeni disa prej këtyre momenteve “kritike” të njerëzve. /21Media