Vitet kur u thyen normat shoqërore

Vitet kur u thyen normat shoqërore

Gjashtëdhjetat ishin një kohë kur u prishën normat e vjetruara shoqërore.

Me të gjitha ndryshimet që vijnë, zonjat e reja të asaj kohe paraqitnin veten me një stil dhe qëndrim të ri shumëngjyrësh. Më në fund ato ndiheshin të lira dhe nuk kishin frikë ta tregoheshin./21Media