Një fjalë e urtë italiane thotë: “Nëse asgjë nuk po shkon mirë, thërrisni gjyshen tuaj”.  Një fotografe dhe edukatore me qendër në Londër, Sujata Setia, sjell fotografi përmes të cilave dëshmon se dashuria e gjyshes për nipërit dhe mbesat e saj nuk është si asgjë tjetër.

Shikoni më poshtë 15 fotografitë e Sujata Setia të cilat tregojnë se nuk ka vend më të ngrohtë sesa prehri i gjyshes./21Media