Këto fotografi që do t’i shihni tani mund të duken jo reale, por njerëzit i realizuan aq bukur këto fotografi të rralla me aparatët e tyre. Nganjëherë ndikon loja mes dritës dhe hijes, nganjëherë është perspektiva e duhur, e në shumicën e rasteve luan rol edhe fati. Sidoqoftë, jemi të lumtur që ata që i realizuan këto fotografi s’i mbajtën vetëm për veten./21Media