Tonya Mancuso është një fotografe që kap momentet e përditshme. Puna e saj sillet rreth familjes dhe shtëpisë së saj, kështu që momentet e thjeshta që ajo kalon me ta bëhen portrete që shkëlqejnë me ngrohtësi dhe qetësi. Dhe ne thjesht nuk mund të ndalemi së shikuari në këto.

Disa nga fotot e saj që mund t’ju ndihmojnë të zhyteni edhe një herë në momente të pakujdesshme të fëmijërisë./21Media