Askush s’mund ta shkatërrojë lidhjen e veçantë mes kafshëve dhe fëmijëve. E inspiruar nga lidhja e tyre e pastër, Andrea Martin, e ka mision t’ia dëshmojë botës se sa të ëmbla janë këto krijesa kur bashkohen për një fotosesion./21Media