Mihaela Noroc, fotografe nga Rumania, tash e gjashtë vjet udhëton në botë në ndjekje të mësimit për kulturat e tjera.

Ajo ka krijuar një projekt të quajtur ‘Atlas i Bukurisë’, përmes të cilit zbulon “bukurinë e pa vënë re që lulëzon në çdo grua”.

Fotografitë e Norocit shfaqin shkëlqyeshëm bukurinë e jashtme dhe të brendshme të këtyre grave, pavarësisht nga mosha, raca apo kombësia e tyre. /21Media 

 

Marok

Islandë

Iran

Guatemala

Etiopi

Itali

Moldavi

Indonezi

Arabia Saudite

Peru

Tibet

Kubë

Afganistan

Guatemala

Franca

Taxhikistan

Indi

Norvegji