Çmenduria e çiftit

Çmenduria e çiftit

Një çift ka vendosur që fotot e dasmës së tyre të jenë pak të veçanta. Ata dëshironin që fotot e tyre të kishin efekt hollivudian.

Çifti nga Japonia ka shmangur kopshtet e bukura apo shtëpitë madhështore dhe ka shkuar pranë një miniere të braktisur, duke pozuar para një bombe që shpërthente.

Nuk dihet nëse ky çift ka dashur të përçoj ndonjë mesazh me këtë veprim, apo thjeshtë e kanë bërë për të rënë në sy ./21Media