Iluzionet optike përdorin dritën, ngjyrën dhe modelet për të shtrembëruar atë që shihni. Informacioni që sytë tuaj shohin krijon një realitet në trurin tuaj që është plotësisht i pavërtetë dhe ju bën të besoni në të pamundurën, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Ju kurrë nuk do të mendonit se mund t’ju ndodhte në jetën e përditshme, por një foto e realizuar në momentin e duhur (ose të gabuar), mund të bëjë një pamje krejtësisht normale krejt në të kundërtën!

Më poshtë ju sjellim disa fotografi që padyshim do t’ju bëjnë t’i shikoni dy herë./21Media