Fotografitë më të mira me dron të realizuar në vitin 2020.

Me ardhjen e fotografisë me dron, loja e fotografisë ka arritur lartësi të reja. Fotografia me dron tregon veten në një mënyrë që asnjë lloj tjetër fotografie nuk mund. Kjo në të kaluarën mund të arrihej vetëm nga një fotograf me helikopter. Dhe për shkak të kësaj, pothuajse të gjithë vlerësojnë një foto të mirë nga pamja e një zogu, transmeton rtv21.tv.

Fotografi, Adam Vradenburg jep disa këshilla të dobishme se si t’i bëni fotot me dron me të vërtetë të veçantë.

E para dhe më e rëndësishmja, për një foto të mirë, planifikimi dhe kërkimi janë thelbësore. Ligjet dhe rregulloret e rrepta në disa vende janë disa nga arsyet për një fotografi të bukur. Së dyti, bëni kohën tuaj të fluturimit-është më mirë të përdorni kohën e kufizuar të baterisë në maksimum, pasi rimbushja, veçanërisht në natyrë, është gjithashtu shumë e kufizuar. Së treti, duhet testuar kufijtë e dronit, si për nga lartësia dhe rrezatimi. Kjo do t’ju japë një ide më të mirë të asaj që është e mundur me dronin tuaj. Këshilla e katërt është “mos fluturoni vetëm lart, fluturoni ulët”, që në thelb do të thotë se nuk është me të vërtetë e nevojshme të kesh lartësinë më të lartë në mënyrë që të marrësh foton më të mirë të diçkaje. Dhe sugjerimi i pestë dhe i fundit është të mbash qiellin miqësor, të sigurt dhe të respektueshëm./21Media