Pamje interesante dhe qesharake

Pamje interesante dhe qesharake

Në 1987, American Airlines kishte bërë një zbulim befasues, ata kishin eliminuan ullinjtë nga sallata e tyre e klasit të parë dhe kishin arritur të kursenin më shumë se 40,000 dollarë.

Udhëtimi juaj me aeroplan mund të jetë interesant më shumë se çfarëdo udhëtimi, thjesht duhet të shikoni përreth jush.

Më poshtë ju sjellim disa foto interesante dhe qesharake nga aeroportet./21Media

1. Po, këta robotë kanë nevojë për këpucë më shumë se kushdo tjetër

2. Të flesh në aeroport është art

3. “…Unë jam i vetmi jo i mbuluar me qime. ”

4. “Unë po shikoja Avengers në laptopin tim në aeroport … kjo po ndodhte pas meje.”

5. “Vajza e mikut tim thjesht fluturoi vetë për herë të parë. Kështu e përshëndeti atë në aeroport. ”

6. “Këta 2 të vegjël që nuk kanë lidhje u përqafuan me njëri-tjetrin në aeroport.”

7. “Unë isha në banjo në aeroport kur …”

8. Kjo gjeneratë dhe celularët e tyre …

9. “Kam harruar karikuesin tim në shtëpi, tani do të duhet ta përpunoj disi.”

10. “Unë i thashë Gramps-it se do të ishte më lehtë të përdorësh një karrige me rrota për të kaluar nëpër aeroport.”

11. Dhe kjo është arsyeja pse ju nuk bini në gjumë në aeroport:

12. Kush ka nevojë për një kabllo më të gjatë?

13. Kur e largoni të dashurën tuaj për fundjavë