Rreth 300 milion qeliza vdesin në trupin tonë për të krijuar hapësirë për të rejat, vetëm në vetëm një minutë, kështu funksionon në mënyrë efektive koha, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Shumë ngjarje mund të ndodhin brenda një viti. Këlyshi juaj mund të rritet dyfishi i madhësisë së tij, ose ndoshta më shumë, ju mund të mësoni një aftësi të re, të gjeni dashurinë dhe të ndryshoni jetën tuaj për mirë.

Më poshtë shikoni disa foto të publikuara nga Bright Side, të cilat përshkruajnë në mënyrë të përsosur fuqinë që ka koha për të gjithë./21Media

“Unë dhe djali im, 24 vjet vjeç”

“Sa shumë ka ndryshuar fytyra e qenit tim gjatë 8 vjetëve të fundit.”

“Pas 12 vitesh luftë me peshën dhe sëmundjen time mendore, unë jam kaq krenar për veten time sot.”

Para dhe pasi mori kujdesin e duhur

Nga 10 javë në 9 muaj