Disa imazhe qesharake

Disa imazhe qesharake

Sa herë kemi dëgjuar që burrat dhe gratë vijnë nga planete të ndryshme? Epo, nënat dhe baballarët nuk janë ndryshe.

Ne mund të thuhet se njëra palë është më e mirë ose më e keqe se tjetra, ata janë thjesht të ndryshëm.

Mos e merrni seriozisht këtë zgjedhje – thjesht mund të jetë relaksim për ju.

Më poshtë shikoni disa histori, të cilat me të vërtet janë qesharake./21Media