Perspektiva mund të luajë hile qesharake në sytë tanë. Kjo mund të na bëjë të besojmë se shohim diçka që nuk është në të vërtetë atje, ose me mend se diçka është krejtësisht e ndryshme nga ajo që është në të vërtetë.

Nuk është çudi që është një nga bazat e iluzioneve magjike dhe optike. Dhe nganjëherë një foto e bërë pikërisht në momentin e duhur mund ta bëjë pikërisht atë: të na bëjë të fërkojmë sytë dhe të shohim imazhin përsëri dhe përsëri derisa të kuptojmë përfundimisht se çfarë është ajo që u kap në të vërtetë.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të publikuara nga Bright Side, të cilat duhet t’i shikoni më shumë se një herë për t’i kuptuar./21Media