Bashkimi i reales me imagjinatën

Bashkimi i reales me imagjinatën

Përshtypjet e shumta që i kemi për disa gjëra që i shohim në fotografi i shtojnë mendjes tonë pyetje të shumta. E njëra prej pyetjeve të shpeshta është: “si është e mundur të ndodhë”?

Jo gjithçka çka shohim i përket reales madje, falë arritjes teknologjike në secilën shkrepje të aparatit mund të ndërhyjm dhe të fusim elemente iluzionare, përcjell rtv21.tv

Kur sytë i shohin këto fotografi për disa mund të jenë argëtuese, e për disa edhe të frikshme.

Më poshtë mund t’i shihni disa ilustrime të gjërave të pamundura në realitet, por të mundura në fotografi. /21Media