Situata të ndryshme

Situata të ndryshme

Temperatura më e lartë e regjistruar ndonjëherë në tokë është 134 ° F, sipas librit Guinness të të dhënave botërore.

Është mjaft vdekjeprurëse që të krijohen shenja në trup si pasojë e nxehtësisë së madhe.

Por, për dallim nga nxehtësia edhe temperaturat e ftohta mund të shkaktojnë probleme gjithashtu.

Më poshtë shihni disa fotografi që tregojnë nxehtësinë ekstreme dhe pasojat e saj./21Media