Situata interesante dhe qesharake

Situata interesante dhe qesharake

Ata thonë “është një botë e vogël” dhe njerëzit lartësia e të cilëve është pak më e lartë se mesatarja do ta konfirmojnë me kënaqësi këtë thënie.

Ata përfundojnë të godasin tavanet me kokat e tyre, ndjejnë siklet gjatë udhëtimit dhe fluturimeve dhe madje të bërja e dushit nuk është aq relaksuese siç duhet të jetë.

Më poshtë ju sjellim fotografi të njerëzve të gjatë dhe shikoni se si ata njerëz arrijnë të jetojnë në botën tonë të rregullt. Rezulton që nuk është aq e thjeshtë./21Media