Fotot që vërtetojnë se gjenetika mund të jetë aventurë emocionuese

1 min read

Ne trashëgojmë më shumë nga prindërit tanë sesa mund ta imagjinojmë. Nga të qenurit person i mëngjesit deri te të pasurit dhëmbë të bukur  – gjithçka është në ADN.

Se si funksionon gjithçka është ende një mister, kështu që nëse vajza juaj nuk ju ngjan, kontrolloni albumet e familjes, ajo mund të jetë imazhi i stërgjyshes suaj.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, të publikuara nga Bright Side, të cilat vërtetojnë se gjenetika është po aq emocionuese sa një udhëtim me dikë që e mbani gjithnjë në mendje./21Media

“29 vjet më parë…”

16 foto që vërtetojnë se gjenetika mund të jetë një aventurë emocionuese

 “Vajza ime duket shumë si stërgjyshja ime.”

16 foto që vërtetojnë se gjenetika mund të jetë një aventurë emocionuese

“Djali im dhe unë, 34 vjet diferencë”

16 foto që vërtetojnë se gjenetika mund të jetë një aventurë emocionuese

“Gjenet e babait tim janë më të fortat në vend! Këtu janë babai, vëllai dhe djali im në moshën 15-16 vjeç.”

16 Pics That Prove Genetics Can Be a Thrilling Adventure

“Unë dhe djali im i vogël biem në gjumë në të njëjtën mënyrë.”

16 Pics That Prove Genetics Can Be a Thrilling Adventure

“Gjyshja ime nga babai dhe unë në moshën 3 vjeç”

16 Pics That Prove Genetics Can Be a Thrilling Adventure

“Motra ime ka sy kafe, jeshile dhe blu të gjithë në një.”

16 Pics That Prove Genetics Can Be a Thrilling Adventure

“Babai im dhe unë në moshën 17 vjeç”

16 Pics That Prove Genetics Can Be a Thrilling Adventure

“Gruaja ime fotografoi djalin tim dhe mua, në mes të lojës.”

16 Pics That Prove Genetics Can Be a Thrilling Adventure

“E gjeta këtë foto të stërgjyshit tim sot.”

16 foto që vërtetojnë se gjenetika mund të jetë një aventurë emocionuese