Të vjetra por, madheshtore

Të vjetra por, madheshtore

Gjatë viteve 1950 dhe ’60, fotografitë nga rruga ishte vetëm duke filluar për të marrë këmbët si një formë arti. Fotografi francez René Maltête dha një shtytje me skenat e tij të sinqerta prej humori.

Në vitin 1951, Maltête u zhvendos në Paris në moshën 21, dhe bleu një foto-aparat 3 vjet më vonë me shpresën për të ndjekur një karrierë serioze të fotografisë, shkruan rtv21.tv.

Pushimi i tij i madh, megjithatë, erdhi me një seri të fotografive që ishin më pak se serioze. Ai u bë i njohur për artin e tij nga skenat e jetës së rrugës që mbush me humor ironik, tregon se si gjërat qesharake që ndodhin në jetë janë shpesh vetëm një çështje e kohës së mirë.

Puna e René Maltête, vazhdon të botohet dhe të lavdërohet./21Media

french-street-photography-rene-maltete-5-58de0346853fe-jpeg__700french-street-photography-rene-maltete-7-58de034d6721b__700french-street-photography-rene-maltete-11-58de03578fa2f__700french-street-photography-rene-maltete-17-58de0364b2205-jpeg__700french-street-photography-rene-maltete-21-58de036fb8c46-jpeg__700french-street-photography-rene-maltete-29-58de0385c7194-jpeg__700french-street-photography-rene-maltete-31-58de038baa049-jpeg__700french-street-photography-rene-maltete-34-58de03961f479__700french-street-photography-rene-maltete-38-58de039fc5497__700french-street-photography-rene-maltete-40-58de03a63b77d__700french-street-photography-rene-maltete-41-58de03a8b50a5-jpeg__700french-street-photography-rene-maltete-53-2-58de03f8478b9-png__700