Sot njerëzit realizojnë foto të shumta, disa prej të cilave janë me të vërtet qesharake. Disa njerëz bëjnë foto të situatave të ndryshme, sikur të jenë dy persona të përfshirë në ngjarje.

Por, në fakt është vetëm një person, por ai/ajo e ka realizuar atë ose për të bërë shaka apo të duket sikur është ashtu në realitet.

Imazhet e tilla janë me të vërtet interesante dhe qesharake.

Më poshtë ju sjellim disa foto të publikuara nga Bright Side, të cilat janë argëtuese./21Media