Gjurmët e gishtave, pluhuri dhe mbetjet e ushqimeve duken gjithmonë tek pajisjet e kuzhinës prej inoksi. Sot do t’ju prezantojmë një mënyrë e cila ju ndihmon të kujdeseni që këto pajisje të jenë gjithmonë plot shkëlqim.

Përbërësit që ju nevojiten janë:

Një shishe e zbrazët (spray)
1 gotë ujë
1 gotë uthull e bardhë e distiluar
Vaj ulliri
Një peshqir për pastrim
Një copë mikrofibër.