Ato janë shumë të pasura

Ato janë shumë të pasura

Qershitë, frutat më të pëlqyera nga të gjithë, por përveç shijes ato sjellin edhe jashtëzakonisht shumë vlera ushqyese.

Qershitë ofrojnë përfitime terapeutike për shëndetin tuaj pasi qe janë  antioksidues natyral  që mbrojnë  dhe stimulojnë  funksionimin e organizmit në mënyrë të shëndetshme.

Ndër përfitimet tjera të qershive janë parandalimi i krijimit të kancerit, për shkak të përmbajtjes së vitaminave  dhe fibrave, reduktimi i  inflamacionit dhe lehtësimi i dhimbjeve.

Përdorimi i qershive në menynë tuaj ditore ndihmon të keni një dietë stabile dhe të shëndetshme./21Media