Fshati i harruar – Gllogovica!

Nxënësit rrezikojnë të ndërprenë shkollimin fillor

Transporti i nxënësve nga vendbanimet në zona të thella rurale deri tek shkolla, është vetëm njëri prej problemeve të pazgjidhura të shoqërisë sonë për vite me radhë. Fëmijët në fshatin Gllogovicë, rrezikojnë të ndërprenë shkollimin fillor për shkak të mungesës së transportit dhe problemeve të tjera.(Teksti & kamera: Lirie Dibrani)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button