Çfarë ka në emër? Tregon, mjaft, nëse jetoni në fshatin austriak të F **king.

Nga 1 janari, fshati do të riemërtohet “Fugging”, pasi banorët lokalë u lodhën nga vëmendja e përhapur ndërkombëtare, njoftoi filiali i CNN OE24 .

” Vendimi është marrë tashmë nga këshilli lokal”, i tha OE24 Andrea Holzner, kryetare e bashkisë Tarsdorf në pjesën perëndimore të Austrisë.

Emri i pazakontë i fshatit, shtëpia e rreth 100 njerëzve, e ka bërë atë diçka si një atraksion turistik, turmat e vizitorëve kanë zbritur në vendbanim për të bërë selfie me shenjën e tij të emrit të vendit, transmeton rtv21.tv.

Raportohet se shenja u vodh gjithashtu rregullisht, duke e detyruar bashkinë lokale ta bashkonte atë dhe ta vendoste në beton për ta mbajtur.

Titujt ndërkombëtarë, shfaqjet televizive të tilla si “The Grand Tour” dhe faqet e internetit të pornografisë kanë përqendruar mbulimin e tyre rreth emrit të qytetit.

F **king nuk është i vetmi vend që përpiqet të ndërpresë lidhjet me një adash të diskutueshëm. Muajin e kaluar, banorët e qytetit kanadez të Asbestos, votuan për ta riemëruar Val-des-Sources.

Afër gjysmës së 6,000 banorëve të qytetit dolën për një “votim të shpejt” në mes të tetorit./21Media