Familja 30 anëtarëshe Kelmendit ende jeton në bashkësi

Familja 30 anëtarëshe Kelmendit ende jeton në bashkësi

Kusuriqi i Pejës po bëhet atraktiv për zhvillimin e bujqësisë. Banorët duke shfrytëzuar burimet e ujit po punojnë tokën dhe zhvillojnë blegtorinë.
RTV21 sjell një reportazh nga familja Kelmendi me 30 anëtarë që jetojnë ende në bashkësi.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera-Sahit TROSHUPA)./21Media