Fshati Burrnik i Ferizajt ka mbetur vetëm me katër shtëpi banimi. Shpërngulja u bë në mungese te ku shteteve e veçmas rrugës. Tash është ne asfaltim e sipër rruga 10 kilometra dhe pritet një kthim gradual i banorëve. Edhe në këto kushte jeta zhvillohet me blegtori e së fundi edhe me turizëm.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media