Banorët thonë se shumë deputetë nuk e dinë se ekzistojnë këto  fshatra

Banorët thonë se shumë deputetë nuk e dinë se ekzistojnë këto  fshatra

Fshatrat Bistricë e Shalës, Cerajë dhe Koshtovë kanë mbetur pa përkujdesje institucionale. Derisa qeveria lokale nuk qanë hallin për kushtet e jetesës së kësaj ane, njëjtë po veprojnë dhe institucionet qendrore.(Teksti-Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media