Kampionati rinis më 25 maj dhe përfundon në korrik

Kampionati rinis më 25 maj dhe përfundon në korrik

Ligave evropiane të futbollit, të cilat përgatiten për t’u rikthyer në kampionatet e tyre, i shtohet edhe kategoria Superiore e Shqipërisë. Federata Shqiptare e Futbollit caktoi datën 25 maj për vazhdimin e pjesës së mbetur e cila është paraparë të përfundojë në mesin e korrikut.(E pergaditi- Tomor GRABOVCI),/21Media