Ministri Quni para Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Ministri Quni para Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Forca e Sigurisë së Kosovës do të jetë garantuese e sovranitetit të Kosovës dhe e  stabilitetit në rajon. Kështu ka deklaruar Ministri i Mbrojtjes, Anton Quni, para anëtarëve të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes. Ministri Quni  foli edhe për çështjen e shërbimit ushtarak për çka tha se ende ekziston si ide por që merr kohë.
Ministri Quni foli edhe rreth pandemisë Covid-19 me ç’rast bëri të ditur se  numri i ushtarëve të infektuar është minimal./21Media