Rama: Krenarë që arritëm të intervenojmë dhe të ofrojmë ndihmën tonë

Rama: Krenarë që arritëm të intervenojmë dhe të ofrojmë ndihmën tonë

Komandanti i FSK-së, gjeneral-lejtënant Rrahman Rama, në emisionin Argument Plus, tha se në operacionet e kërkim shpëtimit pas tërmetit në Shqipëri, janë dërguar njësitë elitare të FSK-së. Ai tha se në Shqipëri kanë dërguar edhe një grup të ekspertëve, për vlerësimin e shkallës së dëmtimit të banesave dhe objekteve tjera nga dëmtimet e tërmeteve. Intervistën e plotë që me komandantin e FSK-së Gjeneral-lejtënant Rrahman Rrama, e zhvilloi Leonora Dalipi, mund ta ndiqni sonte në 21:30 në Argument Plus./21Media