Qendra Mjekësore ka shtuar kapacitetet për trajtimin e rasteve 

Qendra Mjekësore ka shtuar kapacitetet për trajtimin e rasteve 

Qendra Mjekësore e Forcës së Sigurisë së Kosovës është e gatshme për t’u përballur me çdo situatë gjatë luftimit të pandemisë COVID-19. Në kuadër të FSK-së, kjo Qendër Mjekësorë ka ngritur kapacitetet dhe janë bërë përgatitjet e duhura për trajtimin e rasteve me COVID-19.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media