Quni: Ministria dhe FSK ka arritur të realizojë të gjitha objektivat për vitin 2020 .-Rama: I kemi tejkaluar pritshmëritë për planin e tranzicionit                                            

Quni: Ministria dhe FSK ka arritur të realizojë të gjitha objektivat për vitin 2020 .-Rama: I kemi tejkaluar pritshmëritë për planin e tranzicionit                                            

Forca e Sigurisë së Kosovës, ka arritur të përfundojë të gjitha planet e parapara për vitin 2020, pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia dhe tkurrjes së buxhetit që i është bërë këtë vit. Kështu deklaruan drejtuesit e dy institucioneve të sigurisë në vend, ministri i Mbrojtjes Anton Quni dhe komandanti i FSK-së, Rrahman Rama./21Media