Ushtrimet e FSK-së  përfundojnë me situatën e fundit “Kordon kërkimi”

Ushtrimet e FSK-së  përfundojnë me situatën e fundit “Kordon kërkimi”

Sot në Kamenicë do të përfundojë ushtrimi fushor “Partnerët 2019”, me këtë rast kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati do të presë në takim zëvendëskomandantin e forcave tokësore të FSK-së, Hysen Dreshaj, në Qendrën Operative Emergjente.

Të pranishëm do të jenë ekipet reaguese emergjente, komiteti për mbrojtje dhe shpëtim dhe akterët e tjerë.

Ushtrimet simuluese në Komunën e Kamenicës përfundojnë sot me situatën e fundit “Kordon kërkimi”, e cila do të realizohet në Vaganesh nga ora 12:30.