Gjeneral Rama: Po e përmbyllim një vit të suksesshëm në procesin e tranzicionit

Gjeneral Rama: Po e përmbyllim një vit të suksesshëm në procesin e tranzicionit

Forcës së Sigurisë së Kosovës i janë bashkuar 337 ushtarë të rinjë të cilët kanë përfunduar me  sukses trajnimin bazik në Qendrën e sërvitjes bazë në komandën e doktorinës dhe stërvitjes. Nga ta u kërkua të jenë të disiplinuar dhe të shërbejnë për vendin me integritet./21Media