Veseli: Ju kadetë jeni pjesë të ushtrisë më të re në botë.-Berisha: S’ka detyrë më të ndershme sesa t’i shërbesh vendit.-Rama: Punoni fortë në ngritjen dhe zhvillimin profesional

Veseli: Ju kadetë jeni pjesë të ushtrisë më të re në botë.-Berisha: S’ka detyrë më të ndershme sesa t’i shërbesh vendit.-Rama: Punoni fortë në ngritjen dhe zhvillimin profesional

Në një ceremoni të organizuar në Kazermën ‘Adem Jashari’ në Prishtinë u çertifikua gjenerata e parë e Focës së Sigurisë së Kosovës me mandatin e ri ushtarak. Nga pjesëtarët e rinj u kërkua që të kontribuojnë në ngritjen dhe zhvillimin e FSK-së si ushtri e Kosovës./21Media