Në listen e artistëve të rijnë kosovar që dyert e suksesit po ju hapin jashtë vendit është edhe aktorja, Ftesa Hazrolli. Ftesa tanimë është bërë pjesë e menaxhmentit të njohur turk “Edit Menaxhment”, pjesë e të cilit është edhe aktorja e njohur Jessica May.

Kosovarja ka diplomuar në aktrim në Universitetin e Prishtinës, ajo para një viti është vendosur në Stamboll për të vazhduar karrierën në aktrim.

Ftesa tani është duke ndjekur edhe studimet në nivelin Master në drejtimin “Aktrim dhe Regji” në Istanbul Aydin University./21Media