Kujtojmë që sot është dita e fundit e fushatës nesër është heshtje zgjedhore, ndërsa të dielën më 6 tetor qytetarët e Kosovës do tu drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në kuvendin e  Kosovës, nga i cili pastaj do të zgjidhen edhe përfaqësuesit e institucioneve qendrore.

Kujtojmë që sot është dita e fundit e fushatës nesër është heshtje zgjedhore, ndërsa të dielën më 6 tetor qytetarët e Kosovës do tu drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në kuvendin e  Kosovës, nga i cili pastaj do të zgjidhen edhe përfaqësuesit e institucioneve qendrore.

Në vazhdim  ju sjellim kronikën zgjedhore e cila për këtë edicion është më e shkurtër pasi që LDK, AAK-PSD, NISMA dhe VV tubimet përmbyllëse të fushatës i kanë zhvilluar në orët e mbrëmjes. Të njëjtat do t{i pasqyrojmë në edicionin 21 Minuta./21Media

 

LDK-GJILAN

 

PDK-PRISHTINE

VV-PRISHTINE

AAK-PSD-GJAKOVE

 

NISMA-PRIZREN

PDK-FUSHË-KOSOVË

PARTIA SERBE “SLLOBODA”