Në ditën e gjashtë të fushatës partitë politike kanë intensifikuar aktivitetet në teren dhe tubimet me qytetarë, duke shpalosur programet në kërkim të votës.

Në ditën e gjashtë të fushatës partitë politike kanë intensifikuar aktivitetet në teren dhe tubimet me qytetarë, duke shpalosur programet në kërkim të votës.

Në vazhdim ndjekim kronikën e fushatës zgjedhore./21Media

PDK

LDK

VV

AAK-PSD