Tubimet zgjedhore të mbajtur sot pasdite

Tubimet zgjedhore të mbajtur sot pasdite

Po i vjen fundi fushatës zgjedhore. Vetëm edhe nesër tubime, fjalime e premtime. Kronika e fushatës zgjedhore, pasqyron aktivitetet e subjekteve politike nëpër komuna të ndryshme, duke shpalosur programin dhe duke kërkuar votën e qytetarëve./21Media

 

PDK-SKENDERAJ

AAK-PSD- PRISHTINË