Vetëm edhe nesër tubime, fjalime e premtime

Vetëm edhe nesër tubime, fjalime e premtime

Po i vjen fundi fushatës zgjedhore. Vetëm edhe nesër tubime, fjalime e premtime. Kronika e fushatës zgjedhore, pasqyron aktivitetet e subjekteve politike nëpër komuna të ndryshme, duke shpalosur programin dhe duke kërkuar votën e qytetarëve. Tubimet që mbahen në orët e mbrëmjes, do të transmetohen në edicionin informativ 21 Minuta./21Media

PDK – Podujevë 

 LDK në Viti

 

 

VV – VUSHTRRI