Premtimet e partive politike

Premtimet e partive politike

Në ditën e shtatë të fushatës zgjedhore subjektet politike kanë vazhduar aktivitetet elektorale nëpër komuna të ndryshme, duke shpalosur programin dhe duke kërkuar votën e qytetarëve. Në vazhdim ndjekim kronikën e fushatës zgjedhore./21Media

LDK-ISTOG 

 

VV-KAMENICË

 

AAK-PSD-VITI

 


NISMA- AKR-PD- DRENAS

PDK- KAMENICË