Tubimet zgjedhore të pasditës

Tubimet zgjedhore të pasditës

Edhe sot në ditën e tetë të fushatës zgjedhore, subjektet politike kanë vazhduar aktivitetet elektorale nëpër komuna të ndryshme, duke shpalosur programin dhe duke kërkuar votën e qytetarëve. Në vazhdim ndjekim kronikën e fushatës zgjedhore të pasditës së sotme./21Media

PDK- RAHOVEC

AAK-PSD RAHOVEC DHE PRIZREN

NISMA- AKR-PD- PRISHTINË

 VV- PRIZREN

LDK-KODRA E TRIMAVE –  PRISHTINË