Partitë politike sot kanë hyrë në ditën e tretë të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e 6 tetorit, dhe aktivitetet e tyre nëpër komuna po vazhdojnë nga tubimi në tubim në kërkim të votave, me premtime për ngritjen e mirëqenies së qytetarëve. Ndjekim kronikën zgjedhore./21Media

Partitë politike sot kanë hyrë në ditën e tretë të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e 6 tetorit, dhe aktivitetet e tyre nëpër komuna po vazhdojnë nga tubimi në tubim në kërkim të votave, me premtime për ngritjen e mirëqenies së qytetarëve.
Ndjekim kronikën zgjedhore./21Media

VETËVENDOSJE

AAK @ PSD

NISMA

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

PARTIA FJALA

PARTIA SERBE “SLOBODA”